Hvem kan bli medlem i foreningen?

Enhver som tilslutter seg vedtektene, kan bli medlem i foreningen.

Meld deg inn!

Medlemskontingent i foreningen er kr. 300.

Bli medlem ved å fylle ut påmeldingsskjema.

Hva innebærer medlemskapet?

  • Du blir en del av et nettverk av forskere både fra etablerte kjønnsforskningsmiljøer, studenter og andre personer med bakgrunn i eller interesse for kjønnsforskning.
  • Du vil motta nyhetsbrev og annen kommunikasjon fra foreningen.

Personvernerklæring Forening for Kjønnsforskning

Sist oppdatert 26-05-2021

Forening for kjønnsforskning i Norge (FOK) ivaretar personvern ved å etterleve den norske personopplysningsloven og det sameuropeiske regelverket for personvern som loven implementerer i norsk rett (GDPR).

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan FOK behandler personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Styret v/Foreningen er behandlingsansvarlig for personopplysningene.

Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til én av oss i styre.

Denne personvernerklæringen blir oppdatert fortløpende, senest den 26. mai 2021.

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, mobilnummer og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til at organisasjonen bruker personopplysninger til nyhetsbrev og invitasjon til arrangementer. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.

Nyhetsbrev og annen kommunikasjon

Styret v/foreningen kan behandle personopplysningene du har oppgitt for å sende deg nyhetsbrev og annen kommunikasjon fra foreningen. Annen kommunikasjon kan for eksempel innebære henvendelser om kurs eller rekruttering. I tråd med våre vedtekter vil formålet ved utsendelse av informasjon enten være å gi deg som medlem informasjon som kan være av interesse basert på ditt medlemskap hos oss, henvendelser om kursing og rekruttering vil ha som formål å styrke foreningen i antall medlemmer.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på kurs. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement.

Rett til reservasjon

Ved å melde deg inn i foreningen så samtykker du at vi behandler personopplysningene om deg som beskrevet over.

Du kan reservere deg mot å motta kommunikasjon utover det som er nødvendig for å administrere ditt medlemskap fra foreningen ved å sende e-post til én av oss i styre.

%d bloggere liker dette: